Druhá sezóna nebude. Seriál Star Wars: Akolytka byl zrušen
i Zdroj: Disney
Filmy a seriály Novinka Druhá sezóna nebude. Seriál Star Wars: Akolytka byl zrušen

Druhá sezóna nebude. Seriál Star Wars: Akolytka byl zrušen

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1

Po špatném přijetí od fanoušků se Disney rozhodl k ráznému kroku a nadobro zrušil seriál Star Wars: The Acolyte. Zpočátku se ještě uvažovalo o druhé sezóně.

Reklama

Možná ten nejhorší seriál z univerza Hvězdných válek, Star Wars: The Acolyte, byl nadobro zrušen. Důvodem zrušení je s největší pravděpodobností celkově nízká sledovanost a obrovská vlna kritiky od fanoušků. Seriál totiž často narušoval dávno stanovená pravidla ve Star Wars a celkový děj byl poněkud nudný a nezáživný. Když to porovnáme například se seriálem Mandalorian, ten je úplně na jiné úrovni.

Seriál Star Wars: The Acolyte měl přitom jeden z největších rozpočtů vůbec, ale jak je vidět, peníze nejsou vše. U obsahu z univerza Hvězdných válek je důležitý i dobrý scénář a kvalitně napsané postavy. Ani jedno z toho tento seriál neměl.

Dalším důvodem, proč seriál neměl takový úspěch, je období, ve kterém se odehrával – období High Republic, které je obdobím míru a prosperity pro řád Jediů, takže se v něm nic zásadního nedělo.

Následující měsíce budou poněkud chudé na Star Wars obsah. Vydání nového Star Wars filmu je v nedohlednu a jediný seriál, kterého se dočkáme, je Star Wars: Skeleton Crew. Ten vyjde 3. prosince. Naštěstí příští rok je ještě v plánu vydání jednoho z nejlepších seriálů, Andora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama