EA Sports FC 25 nabídne možnost úmyslného faulu stažením hráče za dres
i Zdroj: Electronic Arts
FC 25 Novinka EA Sports FC 25 nabídne možnost úmyslného faulu stažením hráče za dres

EA Sports FC 25 nabídne možnost úmyslného faulu stažením hráče za dres

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

EA Sports FC 25 již představilo všechny své novinky. Dnes se však zaměříme na jednu, která může jednoduchým faulem ovlivnit celou akci a frustrovat protihráče.

Reklama

Společnost Electronic Arts ve středu oficiálně představila EA Sports FC 25 a jeho novinky. Ani letos, jak jsme již uvedli v článku, nepůjde doslova o revoluci, nicméně nějakých novinek na každém kousku hry budou znát. Mluvili jsme například o hezčí grafické stránce, vylepšených režimech nebo technologii FC IQ, která dokáže díky umělé inteligenci reagovat na skutečný výkon a změny statistik reálných hráčů a implementovat je do hry.

Dnes se zaměříme na jednu z novinek, která může změnit hratelnost a často rozzuřit vaše protihráče. Nově bude v EA Sports FC 25 možné úmyslně faulovat protihráče a zastavit tak slibnou akci. Možná si teď řeknete, však to jsem dělal i doposud, když jsem hráče vzal zezadu skluzem, ale tento faul bude dělaný na míru ke konkrétní situaci. Ovšem pozor, vysloužíte si za něj téměř jistou žlutou kartu. Více v přiloženém popisku:

Podržením R2 a stisknutím „X“ na ovladači PlayStation nebo „A“ na ovladači Xbox způsobíte, že váš hráč natáhne ruku, popadne tričko nejbližšího hráče soupeře a stáhne ho dolů. Je to tah, který vám téměř jistě vynese žlutou kartu – nebo červenou, pokud jste byli přistiženi při tahu vícekrát – ale zastaví to soupeřův běh.

Profesionální fauly vyvolávají jiný výpočet ve hrách Rush, kde vám faul vynese zmíněnou modrou kartu a vyřadí vás na 60 sekund z akce. Faul v běžné hře vám může vynést červenou kartu a znevýhodnit váš tým po zbytek zápasu, ale ve hrách Rush se můžete ke hře kdykoli vrátit. Kdykoli se soupeř rozběhne na branku, budete se muset rozhodnout, zda stojí za to zachránit svůj tým před inkasováním, ale nechat ho, aby odrazil soupeře, dokud se nevrátíte na hřiště.

EA Sports FC 25

Novinky v režimech Trenérská kariéra a Hráčská kariéra v čele s živými startovními body vám umožní prožít ty největší příběhy ze skutečného světa. Přepište příběhy IKON s dnešními týmy v módu Hráčská kariéra a vůbec poprvé vyzkoušejte kariéru fotbalistky, ve které se ujmete klubu či hráčky z top 5 ženských ligových soutěží.

V EA SPORTS FC 25 najdete nejlepší hráče a hráčky z největších klubů a soutěží po celém světě. Zápasové údaje z nejlepších lig světa ovlivňují to, jak se 19 000+ fotbalistů a fotbalistek v každém utkání pohybuje, hraje a vyhrává.

EA Sports FC 25 vyjde 27. září 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. I letos se hráči mohou těšit na české rozhraní a titulky. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama