EA Sports FC 25 oficiálně představeno, hra nabídne grafické možnosti, které jsme tu ještě neviděli
i Zdroj: EA Sports
FC 25 Novinka EA Sports FC 25 oficiálně představeno, hra nabídne grafické možnosti, které jsme tu ještě neviděli

EA Sports FC 25 oficiálně představeno, hra nabídne grafické možnosti, které jsme tu ještě neviděli

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Electronic Arts dnes večer představilo EA Sports FC 25. O revoluci se asi bavit nemůžeme, nicméně o jisté grafické evoluci bychom se bavit mohli.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes oficiálně představila pomalu blížící se fotbalový simulátor EA Sports FC 25. Hráči mohou vidět první trailer, datum vydání a informace o inovacích. Doslova se asi nesluší říct, že jde o revoluční díl, nicméně nějaká ta inovace tu skutečně znát bude - a to především po grafické stránce. 

EA Sports FC 25 s sebou již v září letošního roku přinese propracované režimy Enhanced Visuals a Favor Resolution. V obou případech bude možné zapnout ray-tracing při 60FPS! Další novinkou je FC IQ - tato funkce dokáže díky umělé inteligenci reagovat na skutečný výkon a změny statistik reálných hráčů a implementovat je do hry.

EA Sports FC 25

Novinky v režimech Trenérská kariéra a Hráčská kariéra v čele s „živými startovními body“** vám umožní prožít ty největší příběhy ze skutečného světa. Přepište příběhy IKON s dnešními týmy v módu Hráčská kariéra a vůbec poprvé vyzkoušejte kariéru fotbalistky, ve které se ujmete klubu či hráčky z top 5 ženských ligových soutěží.

V EA SPORTS FC 25 najdete nejlepší hráče a hráčky z největších klubů a soutěží po celém světě. Zápasové údaje z nejlepších lig světa ovlivňují to, jak se 19 000+ fotbalistů a fotbalistek v každém utkání pohybuje, hraje a vyhrává.

EA Sports FC 25 vyjde 27. září 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. I letos se hráči mohou těšit na české rozhraní a titulky. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama