Elektrický vůz Afeela od společnosti Sony Honda Mobility na pódium přijel pomocí PS5 ovladače
i Zdroj: Sony Honda Mobility
Novinka Elektrický vůz Afeela od společnosti Sony Honda Mobility na pódium přijel pomocí PS5 ovladače

Elektrický vůz Afeela od společnosti Sony Honda Mobility na pódium přijel pomocí PS5 ovladače

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 1. 2024 13:30

Do Gran Turismo, ale i na silnice pomalu míří elektrický vůz Afeela od společnosti Sony Honda Mobility. Podívejte na parádní ukázku a představení vozu z CES 2024.

Reklama

Společnost Sony Honda Mobility na CES 2024 představila vlastní elektrický vůz pod názvem “Afeela”. Ten disponuje nejnovějšími technologiemi, přičemž by mu kromě luxusního vzhledu neměla chybět ani vestavěná konzole PlayStation 5 přímo ve vozidle. Samozřejmostí pak má být “dokonalý” pocit z jízdy. A právě s chováním vozidla by měla pomoct dceřiná společnost Polyphony Digital, která pracuje na automobilovém simulátoru Gran Turismo. Automobil první zájemci dostanou v roce 2025.

Vůz Afeela konkrétně ukázal Izumi Kawanishi, který jej na pódium přivezl za pomoci herního ovladače DualSelse (PS5). K tomu se ale ihned Izumi vyjádřil:

Řízení bylo pouze technickou ukázkou.”

V automobilu Afeela se poprvé svezou hráči! 

Pravděpodobně drtivá většina z nás si vůz Afeela nepořídí, to ale vůbec nevadí, svézt se budeme moct díky Gran Turismo 7. Sony na CES 2024 oznámila, že se vůz ve hře objeví po další aktualizaci. My už se nemůžeme dočkat prvního gameplaye a toho, jak vůz bude prezentován. A co vy? Jak se vám Afeela líbí? Na ukázku se mrkněte v přiloženém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama