Epic Games rozdá do konce roku 16 her zdarma
i Zdroj: Spite.cz ©
Novinka Epic Games rozdá do konce roku 16 her zdarma

Epic Games rozdá do konce roku 16 her zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2023 16:00

Vánoce, to nejsou jen společné rodinné dny plné klidu, ale také dobrého jídla a dárečků. A ty rozdá také Epic. Do konce roku se můžeme těšit ještě na 16 her zdarma.

Reklama

Obchod Epic Games je již dnes většině z nás velmi dobře známý. A to především díky hrám zdarma, které přináší každý týden již několik let. O to více zajímavější jsou pak vánoční svátky, kdy Epic ve druhé polovině prosince rozdá hned několik her za sebou. A letos tomu nebude jinak.

Vánoční nadílka Epicu odstartovala minulý čtvrtek, kdy se hráči dočkali Destiny 2: Legacy Collection (balíček, jež zahrnuje 3 velká DLC). Další záhadné hry bychom se měli dočkat zítra v odpoledních hodinách. Ano, i tentokrát Epic nechce předem prozradit, o jakou hru půjde. Nicméně vzpomeňme si na minulý rok, konkrétně na obaly balíčků, které často obsahovaly loga či nápovědy, o co by tak asi mohlo jít.

Epic Games rozdá do konce roku 16 her zdarma
i Zdroj: Epic Games

Epic Games Store nyní rozdá denně jednu hru zdarma, přičemž akce se potáhne až do začátku roku 2024. Destiny 2 to odstartovalo, čím to asi skončí? Každopádně nezapomeňte nás sledovat, o každé hře budeme včas informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama