Epické záběry z Assassin's Creed: Shadows se zaměřují na krásy Japonska
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Epické záběry z Assassin's Creed: Shadows se zaměřují na krásy Japonska

Epické záběry z Assassin's Creed: Shadows se zaměřují na krásy Japonska

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

To je nádhera! Ubisoft ukázal nové záběry z Assassin's Creed: Shadows, ty se tentokrát zaměřují pouze na přírodu a další krásy feudálního Japonska.

Reklama

Assassin's Creed: Shadows je jedna z nejočekávanějších her, které si zahrajeme ještě v letošním roce. O příběhu, postavách nebo nových mechanikách jsme slyšeli už mnoho informací, a tak se pojďme zaměřit na něco trochu jiného, přesto velmi podstatného. Grafická stránka Assassin's Creed: Shadows bude prvotřídní, což také Ubisoft slíbil a my i díky Gamescomu, kde Shadows nechybělo, můžeme potvrdit, že půjde o jednu z nejkrásnějších her vůbec.

Dokazuje to i zbrusu nové video, které tvůrci před několika málo hodinami přidali na sociální sítě. Tentokrát neuvidíme ani jednu z hlavních postav, ani žádné další postavy nebo souboje. Video se zaměřilo na grafickou stránku a naprosto propracovanou a realistickou audiovizuální stránku hry. “Poslouchejte a vychutnejte si pohled na feduální Japonsko,” připsali k přiloženému videu.

Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel, znovu bez české lokalizace, ovšem pozor, oblíbená česká streamerka již oznámila, že se ihned po vydání Shadows do překladu pustí a jak je zvykem, zdarma ji poskytne na svých stránkách, celý článek si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama