Češtiny do her: Chystá se překlad Indiana Jonese a Assassin's Creed: Shadows
i Zdroj: MachineGames
Češtiny do her Indiana Jones Novinka Češtiny do her: Chystá se překlad Indiana Jonese a Assassin's Creed: Shadows

Češtiny do her: Chystá se překlad Indiana Jonese a Assassin's Creed: Shadows

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Assassin's Creed: Shadows a Indiana Jones and the Great Circle vyjdou bez oficiální české lokalizace, naštěstí už ale máme slíbenou češtinu od Squiee.

Reklama

Pomalu se nám blíží konec roku 2024 a před sebou máme stále ještě několik velmi zajímavých AAA her. Zmínit můžeme například adventury Indiana Jones and the Great Circle, Assassin's Creed: Shadows nebo first-person akci STALKER 2. Ve všech případech jde o slušného kandidáta na hru roku 2024, přece jen ale některým ze zmíněných bude něco chybět - česká lokalizace! 

O tu se naštěstí chystá postarat streamerka Squiee, která je známá díky parádním překladům například pro Starfield, Assassin's Creed Mirage nebo Star Wars Outlaws, na kterém mimochodem stále pracuje a vydává jednu aktualizaci za druhou. Ve svém novém videu na YouTube před několika hodinami prozradila, že se prioritně chystá přeložit Assassin's Creed: Shadows a Indiana Jones and the Great Circle. I v tomto případě se bude jednat o překlad za pomoci umělé inteligence s následnou ruční korekcí. V obou případech čeština dorazí buďto přímo v den vydání nebo jen několik málo dnů po, nutno podotknout, jednat se bude pouze o PC verze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama