Erling Haaland je novou postavou v populární hře Clash of Clans
i Zdroj: Supercell
Novinka Erling Haaland je novou postavou v populární hře Clash of Clans

Erling Haaland je novou postavou v populární hře Clash of Clans

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 5. 2024 18:00

Do Clash of Clans zamíří zbrusu nová aktualizace, která přináší řadu změn. Zejména pak potěší fanoušky fotbalu, především klubu Manchester City. Ve hře nově najdeme Erlinga Haalanda.

Reklama

Jeden z nejlepších fotbalistů současnosti, Erling Haaland, útočník anglického celku Manchester City, je nově součástí multiplayerového hitu Clash of Clans. Erlinga ve hře najdete už nyní po aktualizaci, která přináší i řadu změn a novinek. Je tu poprvé, co za deset let existence v Clash of Clans můžeme hrát za “skutečného” člověka!

Hra včetně zbrusu nové aktualizace je zdarma dostupná ve verzích pro iOS (Apple) a systémy Android. Co všechno pak update nabízí se dočtete na oficiálních stránkách hry.

Clash of Clans

Clash of Clans je mobilní strategická hra, kde hráči budují a vylepšují svou vlastní vesnici, trénují vojáky a účastní se bitev proti ostatním hráčům či počítačově řízeným nepřátelům. Hlavním cílem je dosáhnout co nejvyšší úrovně obrany a útoku, aby se hráči mohli postupně vyšplhat na vrcholnou pozici v žebříčku. Hra obsahuje také prvky sociální interakce, jako je možnost spojit se s jinými hráči do klanů a společně útočit na nepřátelské vesnice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama