Exkluzivně: Fallout London se pokusíme dostat na konzole, potvrdili tvůrci
i Zdroj: Team Folon
Fallout London Novinka Exkluzivně: Fallout London se pokusíme dostat na konzole, potvrdili tvůrci

Exkluzivně: Fallout London se pokusíme dostat na konzole, potvrdili tvůrci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 5. 2024 14:00

Kontaktovali jsme studio Team Folon a položili jsme několik otázek ohledně připravované masivní modifikace Fallout London. Jak je to s vydáním? A na jaké londýnské památky se můžeme těšit?

Reklama
Reklama

Fallout je dnes žhavým tématem a to především díky úspěšnému seriálu, který můžete zhlédnout na platformě Amazon Prime Video. Hned po seriálu se často také mluvilo o přípravách pro Fallout 5, zapomenout ale rozhodně nesmíme ani na roky připravovanou obří modifikaci Fallout London, která vzniká pod studiem Team Folon.

My jsme tvůrce kontaktovali a zeptali se na několik otázek, bohužel ne na vše nám mohli odpovědět. Nicméně aspoň něco málo. V první řadě jsme se pokusili získat přibližné datum vydání dlouho očekávané modifikace, odpověď hráče ale nepotěší. Tady jsou odpovědi vedoucího projektu, Deana Cartera.

Na projektu pilně pracujeme, nicméně jsme trochu závislí na dodávce systémů třetích stran, jako je F4SE [systém pro tvorbu módů]. Naším cílem je vydat Fallout London co nejdříve.

Samozřejmě jsme se nemohli nezeptat na úžasné londýnské památky, kterých dnes v historickém městě najdeme spoustu. Nicméně v tom herním světě došlo na apokalypsu a nás zajímalo, jaké ikonické památky přežily. Hráči se ve velkém otevřeném světě, který se svou rozlohou může rovnat Fallout 4, mohou těšit na pozůstatky budovy Big Ben, mrakodrap The Shard, obří arénu Dome nebo velkou atrakci London Eye, která se nachází vedle řeky Temže.

Fallout London na konzolích?

Modifikace Fallout London je primárně určena PC platformě. Proč? I navzdory tomu, že Fallout 4 podporuje fanouškovské módy přímo ve hře, nelze jednoduše mód do hry dostat, problémem je velikost celé modifikace. Přesto tu malá naděje je

Problémem je velikost celé modifikace a pravidla společnosti Bethesda Game Studios. Přesto budeme zkoumat možnosti, jak Fallout London do hry dostat, pokusíme se vyjednat povolení přímo od Bethesdy.

Fallout London je plánovaná obří modifikace pro hru Fallout 4, která měla přenést herní svět do postapokalyptického Londýna. Tato ambiciózní modifikace slibovala zcela nové prostředí, příběh a herní prvky, které hráče zavedou do alternativního světa plného nebezpečí a tajemství. Mód měl původně vyjít již 25. dubna 2024, nicméně velká next-gen aktualizace pro Fallout 4 všechny plány změnila, více v samostatném článku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama