Extrakční hororová střílečka The Forever Winter má datum vydání
i Zdroj: Fun Dog Studios
Novinka Extrakční hororová střílečka The Forever Winter má datum vydání

Extrakční hororová střílečka The Forever Winter má datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

The Forever Winter je další kooperační extrakční střílečka na principu Escape from Tarkov, ovšem s jedním detailem – půjde o hororovou sci-fi hru.

Reklama

Fun Dog Studios právě oznámilo, že jejich hororová kooperační extrakční střílečka The Forever Winter vyjde na Steamu již 24. září. Říkáte, že jste o ní ještě neslyšeli? Pojďme si ji připomenout a něco základního si o ní říct. 

Svým způsobem půjde o klasickou extrakční střílečku, kde hlavním cílem je plnit desítky úkolů, přičemž je samozřejmě nutné se v pořádku vrátit zpět do “exitu”. Svým způsobem jde o alternativu her jako Escape from Tarkov nebo očekávané Arena Breakout: Infinite, ovšem s tím rozdílem, že The Forever Winter dostane výrazné prvky hororu a sci-fi. 

The Forever Winter

Použijte svůj důvtip, stealth a zkušenou střelbu, abyste přežili v ponuré vizi budoucnosti, kde ekologický kolaps a rychlý technologický pokrok vedly k 40 letům průmyslového násilí mezi dvěma vojenskými supervelmocemi. V tomto světě, poznamenaném masovým zabíjením pomocí automatů AI a hybridů člověk-stroj, musíte drancovat mrtvé a vyhnout se válčícím frakcím, které vás budou stále více ohrožovat, jakmile začnete narušovat jejich cíle. Válka má dvě strany, ale vy nejste na žádné z nich.

The Forever Winter vyjde exkluzivně na PC, ovšem pozor na hardwarové požadavky, tvůrci vyžadují RTX karty.

TOP 8 aktuálně nejočekávanějších extrakčních stříleček
i Zdroj: Sharkmob AB

TOP 8 aktuálně nejočekávanějších extrakčních stříleček

Popularita extrakčních stříleček každým týdnem roste, a v současné době se chystají možná desítky nejrůznějších projektů. My…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama