Fallout 4: Boon Island je fanouškovský mód, který nás vezme na tajuplný ostrov
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Fallout 4 Novinka Fallout 4: Boon Island je fanouškovský mód, který nás vezme na tajuplný ostrov

Fallout 4: Boon Island je fanouškovský mód, který nás vezme na tajuplný ostrov

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 6. 2024 08:30
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Fallout 4 i téměř po 10 letech dostává další zajímavé modifikace. Dnes jsme se zaměřili na Boon Island: Isles of New England, který nás zavede na menší ostrov.

Reklama

I navzdory tomu, že Fallout 4 za rok oslaví už 10. narozeniny, neustále vznikají nové fanouškovské modifikace, které nejrůzněji upravují hru, přidávají do ní nové zbraně, předměty nebo úkoly. Občas se však objeví masivní modifikace, která doslova nabídne “novou hru”, své by o tom mohlo vyprávět Fallout London, který vzniká už roky a neměl daleko do vydání, nicméně plány zmařilo spuštění next-gen upgradu Fallout 4, který nadělal tvůrcům problémy. Datum vydání je nyní záhadou a nám nezbývá než čekat. Mód dorazí na PC a tvůrci by jej rádi dostali i na next-gen konzole, prozradili nám v nedávném rozhovoru

Nicméně v čekání by vám mohla pomoct zbrusu nově vydaná modifikace Boon Island: Isles of New England. Nejde o nic masivního po vzoru například zmiňovaného Fallout London, nicméně už popisek vypadá velmi zajímavě. Mod vás pošle na celkem malý ostrov, ovšem s velmi nepříznivou historií a několika questy. 

Tato první kapitola vás zavede na Boon Island, Maine, skromný maják s tragickou historií ve skutečném životě, od ztroskotání lodí přes kanibalismus až po požáry, šílenství, smrtelné nemoci a trýznivé bouře, tento ostrov toho zažil hodně.” Stojí v popisku modu. Ten si již nyní můžete zdarma stáhnout na stránkách Nexus Mods.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama