Farming Simulator 25: První gameplay záběry a přesné datum vydání
i Zdroj: Giants Software
FS 25 Novinka Farming Simulator 25: První gameplay záběry a přesné datum vydání

Farming Simulator 25: První gameplay záběry a přesné datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2024 15:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Studio Giants Software předvedlo rovnou půlhodinové video, ve kterém Farming Simulator 25 ukázal první gameplay záběry a pevně stanovené datum vydání.

Reklama

Studio Giant se pochlubilo vůbec prvními gameplay záběry z Farming Simulator 25. A nejde o žádnou krátkou ukázku, vidět můžeme rovnou půl hodiny dlouhé záběry, které se zaměřují hlavně na novinky. Hráči se mohou těšit na nové stroje, tak prostředí a povrchy. Okolí skutečně vypadá velmi působivě, ovšem hráči než grafiku kolem, by jistě raději upřednostnili fyzikální inovace, tak aby se deformoval terén pod koly. 

Kromě nové ukázky jsme se dočkali odhalení pevně stanoveného data vydání. Farming Simulator 25 vyjde 12. listopadu 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Navíc se znovu můžeme těšit na oficiální českou lokalizaci.

Přes 400 autentických strojů od více než 150 špičkových mezinárodních značek, jako jsou Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a mnoho dalších, vám umožní zapojit se do zemědělství, lesnictví a chovu zvířat. Je jen na vás, zda budete budovat svůj podnik samostatně, nebo v kooperaci s více hráči!” Stojí v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama