Film Borderlands míří do online distribuce a to 3 týdny po uvedení v kině
i Zdroj: Lionsgate
Filmy a seriály Novinka Film Borderlands míří do online distribuce a to 3 týdny po uvedení v kině

Film Borderlands míří do online distribuce a to 3 týdny po uvedení v kině

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1

Borderlands je jedním z nejhorších filmů podle herní adaptace vůbec, což potvrzuje i urychlené vydání do online distribuce na Amazonu, Google Play a Apple TV.

Reklama

Vydavatel Lionsgate oznámil, že film Borderlands bude dostupný na mnoha platformách s filmy a to již od 30. srpna, tedy 3 týdny po uvedení do kin. Takto uspěchané vydání, když se film stále promítá v kinech, je známkou toho, že se filmu skutečně nedaří.

Vydavatel se snaží rychlejším uvedením filmu na online platformy alespoň částečně zmírnit ztráty, protože většině lidí se na takový film do kina zkrátka nechce. Snímek bude k dispozici na těchto platformách: Amazon Prime Video, Apple TV, Google Play a bude stát 25 dolarů. 

Film Borderlands má na ČSFD pouhých 43 % a podobná hodnocení získal i na mezinárodních platformách jako Rotten Tomatoes nebo IMDb. Film se tak téměř nikomu nelíbil, což není překvapivé, protože vůbec nemá ani vzdáleně podobnou energii jako hry a herecké výkony jsou spíše podprůměrné.

Kvalitě filmu odpovídají i jeho tržby. Snímek Borderlands zatím vydělal jen 24,2 milionu dolarů, a to měl rozpočet 100 až 120 milionů dolarů. Například film Super Mario Bros. vydělal celosvětově přes 1,32 miliardy dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama