Film Deadpool 3 má první upoutávku. Bude mít za úkol zachránit Marvel
i Zdroj: Marvel
Filmy a seriály Novinka Film Deadpool 3 má první upoutávku. Bude mít za úkol zachránit Marvel

Film Deadpool 3 má první upoutávku. Bude mít za úkol zachránit Marvel

Richard Šimáček

Richard Šimáček

13. 2. 2024 08:00

Na americkém Super Bowlu se ukázal i první trailer na očekávaný film Deadpool 3. Opět si hodně užijeme tradičního humoru a solidní akce. Filmu se dočkáme už v létě.

Reklama

Jak bývá každoročním zvykem, i tento rok se na americkém Super Bowlu ukázal trailer na nějaký velice očekávaný film. Tentokrát si svou premiéru odbil film Deadpool 3.

Samotná upoutávka byla docela dlouhá na to, že se jedná o úplně první ukázku. Opět se můžeme těšit na film plný tradičních vtipů a pořádné akce. Deadpool spojí své síly s legendárním Wolverinem.

Tento film bude také unikátní v tom, že nám umožní nahlédnout do vzniku postav X-Menů v MCU. Dočkáme se tedy i paralelních vesmírů a různých dalších propojení.

Setkáme se zde také s organizací Time Variance Authority, která má za úkol monitorovat různé vesmíry a opravovat časové trhliny, případně řešit různé paradoxy, co vznikají cestováním mezi různými vesmíry.

Jelikož Deadpool bývá často velice brutální, tak Deadpool 3 bude mít hodnocení R, takže bude přístupný mládeži do 17 let jen s doprovodem dospělé osoby.

Deadpool 3 dorazí do kin už 26. července 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama