Film Minecraft dostal první upoutávku
i Zdroj: Warner Bros. Pictures
Filmy a seriály Novinka Film Minecraft dostal první upoutávku

Film Minecraft dostal první upoutávku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Kuaishou Filmy/Seriály

Filmová adaptace podle hry Minecraft dorazí na začátku dubna 2025. Dnes tu konečně máme vůbec první trailer, ve kterém můžeme vidět například Jacka Blacka.

Reklama

Herních adaptací je v posledních letech mnoho, bohužel, však většina dostane od především herních nadšenců zaslouženou kritiku - zkrátka, filmům podle her se příliš nedaří, až na výjimky. Velmi kritizovaný byl například film Assassin's Creed nebo nedávno vydané Borderlands, které jen pár týdnů po premiéře míří do digitální online distribuce.

Dnes tu však máme legendární, kostičkovaný svět jménem Minecraft. A pozor, první trailer vypadá naprosto parádně! Na Film podle Minecraftu čekáme už spoustu let, premiéra měla dorazit již v průběhu roku 2019, ovšem objevilo se několik zásadních problémů - film prošel kompletním restartem, několikrát se změnilo vedení a podepsal se na tom i koronavirus Covid-19. A Minecraft Movie dorazí na filmová plátna 3. dubna 2025.

Film Minecraft

Film Minecraft je připravovaný dobrodružný film inspirovaný populární videohrou Minecraft. Příběh sleduje skupinu dobrodruhů, kteří musí zachránit svůj blokový svět před ničivým Ender drakem. Film se zaměřuje na témata odvahy, spolupráce a objevování, a přináší vizuální styl a prvky věrné herní předloze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama