Film Venom 3 se představil v prvním nadupaném traileru
i Zdroj: Marvel Comics
Novinka Film Venom 3 se představil v prvním nadupaném traileru

Film Venom 3 se představil v prvním nadupaném traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 6. 2024 14:00

Tom Hardy ve spojení s Venomem dorazí do kin již ve druhé polovině října. Venku je první parádní trailer, který láká na konec této akční komedie.

Reklama

Film Venom 3, pojmenovaný jako Venom: Last Dance (poslední tanec), byl před několika málo hodinami oficiálně představený prvním, opravdu parádním trailerem. Jde pravděpodobně skutečně o poslední díl této trilogie s oblíbeným anti-hrdinovou Venomem a hercem Tomem Hardym, což se mimochodem tvrdilo už v roce 2018, kdy vycházela jednička. Venom: Last Dance přijde do kin sálů již 25. října 2024. 

Venom 3

"Venom: Poslední tanec je závěrečným dílem trilogie. Eddie a Venom (Tom Hardy) se ocitají na útěku, pronásledováni jak svými nepřáteli, tak svým vlastním světem. Smyčka se utahuje a dvojici čekají zničující rozhodnutí. Poslední společný tanec Eddieho a Venoma se blíží ke svému konci. Ve filmu dále hrají Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach a Stephen Graham. Scénář a režie: Kelly Marcel." Stojí v oficiálním popisku.


Venom se vrátí..

Bude vám Venom po vydání poslední filmové adaptace chybět? Nám také, nicméně máme přece jen jednu dobrou zprávu. Podle všeho se v současnosti chystá nový animovaný film/seriál, a kromě toho, se ve studiu Insomniac Games nějakou dobu připravuje hra Marvel's Venom - podle všeho půjde o samostatně hratelné DLC k Marvel's Spider-Man 2, podobně, jako v případě Milese Moralese a prvního dílu. Venom dorazí exkluzivně na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama