FiveM údajně dorazí na konzole PlayStation 5 a Xbox, známe i datum
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 5 Novinka FiveM údajně dorazí na konzole PlayStation 5 a Xbox, známe i datum

FiveM údajně dorazí na konzole PlayStation 5 a Xbox, známe i datum

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

FiveM dorazí na PlayStation 5 a Xbox Series X/S, kde bude zároveň sloužit jako beta pro následnou implementaci do GTA 6, oznámil důvěryhodný insider.

Reklama

Velkou, oblíbenou a velmi známkou modifikaci FiveM asi nemusíme fanouškům série GTA, konkrétně pak těm, kteří si aktivně užívají Grand Theft Auto 5 (GTA: Online), představovat. Bohužel si ji však mohou již roky užívat pouze hráči na platformě PC, ovšem vypadá to, že by se FiveM brzy mohlo objevit i na konzolích

S informací, že modifikace FiveM dorazí na PlayStation 5 a Xbox Series X/S, přišel insider Nuro_Citrix, který dlouhodobě přináší interní zprávy od Rockstar Games. Podle něj se oficiální podpory dočkáme již letos v říjnu! A navíc dodal další informaci: 

FiveM na GTA V poslouží jako beta test pro FiveM na GTA VI a vyjde na PS5 i Xbox Series X|S v říjnu letošního roku.

Vlastně se ani není čemu divit. Modifikace FiveM a celý vývojářský tým Cfx.re Rockstar Games koupil ve druhé polovině roku 2023. 

O modifikaci FiveM..

FiveM je modifikace pro hru Grand Theft Auto V, která umožňuje hráčům vytvářet vlastní multiplayerové servery s různými herními režimy a úpravami. Tento nástroj poskytuje rozsáhlé možnosti pro personalizaci herního prostředí, zahrnující vlastní skripty, vozidla, budovy a další prvky. Díky FiveM mohou hráči zažívat unikátní herní zážitky, které nejsou dostupné v oficiálním multiplayeru GTA V, a komunita okolo FiveM je známá svou kreativitou a aktivitou při tvorbě různorodých herních světů a scénářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama