For the Stars je vesmírné sci-fi s otevřeným světem, vyjde s českou lokalizací
i Zdroj: Snail Games
For The Stars Novinka For the Stars je vesmírné sci-fi s otevřeným světem, vyjde s českou lokalizací

For the Stars je vesmírné sci-fi s otevřeným světem, vyjde s českou lokalizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

For the Stars hráče vezme do otevřeného světa, kde na ně bude čekat průzkum spousty planet, různých biomů a zajímavých lokalit. Hra vyjde s českými titulky.

Reklama

Zaujal vás nadpis, protože jste fanoušky vesmírných her jako No Man's Sky nebo Starfield? Pak vás jistě osloví i čerstvě oznámená sci-fi akce For the Stars od Snails Games. Hra nabídne obrovský otevřený svět, kde můžete prozkoumávat nejen jednotlivé planety, ale i samotný vesmír. Cestování vesmírem však nebude jen o "nudném" přesunu – během své cesty můžete narazit na piráty, kteří vás mohou nemilosrdně napadnout.

Sbírejte a využívejte podivné zdroje nalezené na různých planetách. Budujte pokročilé základny, vytvářejte výkonné nástroje a vyvíjejte špičkovou technologii potřebnou k překonání výzev každého světa,” stojí v popisku hry.

For the Stars

For the Stars vás zve k prozkoumání a osídlení rozlehlého vesmíru plného různorodých planet, z nichž každá skrývá jedinečné zázraky a tajemství, která čekají na odhalení. Jako odvážný průzkumník a vědec budete cestovat mezi světy, objevovat tajemství mimozemských civilizací, hledat vzácná a exotická stvoření a zdroje a využívat je k ovládnutí nebezpečných biomů, na které narazíte.

For the Stars vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, prozatím bez uvedeného data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama