Free-to-play hra Silent Hill: The Short Message má už 1 milion hráčů
i Zdroj: Konami
The Short Message Novinka Free-to-play hra Silent Hill: The Short Message má už 1 milion hráčů

Free-to-play hra Silent Hill: The Short Message má už 1 milion hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2024 12:30

Silent Hill: The Short Message je venku teprve pár dnů, a už dosáhlo prvního velkého milníku. Společnost Konami se právě pochlubila, že The Short Message má už milion hráčů.

Reklama

Není tomu ani týden, co byla oznámena, představena, a rovnou vydána free-to-play hra Silent Hill: The Short Message. Ačkoliv je skvělé vidět oblíbenou značku Silent Hill zpět, u fanoušků série bohužel nezabodovala. V recenzích nasbírala v průměru velmi slabých 5.7 / 10. I tak je o ní velký zájem, společnost Konami právě informovala, že si The Short Message vyzkoušelo už milion hráčů. Nutno také podotknout, že hra je dostupná exkluzivně na konzoli PlayStation 5.

"Po zprávách od své kamarádky Mayi se Anita ocitá v rozpadajícím se paneláku, nechvalně proslulém pověstmi o sebevraždách. Anita, vtažená dovnitř, brzy zjistí, že její smysl pro realitu je otřesený, když se setkává s bizarními, nadpozemskými prostory, pronásledovanými zkroucenou příšerou. Mayino poselství bylo jasné…"nemohu odejít, dokud to nenajdeš"...ale co vlastně Anita hledá?"  Stojí v oficiálním popisku hry.

Ani vás Silent Hill: The Short Message neoslovilo? Nevadí, Konami toho ve spolupráci s několika partnery chystá mnohem více. Už v průběhu letošního roku vyjde remake Silent Hill 2, na kterém pracuje polské studio Bloober Team. Následovat bude ještě dvojice her stále nepředstavených her: Silent Hill f (NeoBards studio) a Silent Hill: Townfall (No Code studio).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama