Zdarma vychází horor Silent Hill: The Short Message
i Zdroj: Konami Digital Entertainment
The Short Message Novinka Zdarma vychází horor Silent Hill: The Short Message

Zdarma vychází horor Silent Hill: The Short Message

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2024 10:00

Konami právě ohlásila a rovnou vydala Silent Hill: The Short Message. Máte odvahu vstoupit do prostředí, které je proslulé pro události spojené se sebevraždami?

Reklama

Během včerejší konference jsme se konečně, po dlouhé době dočkali zbrusu nového traileru k Silent Hill 2 Remake, nicméně nebyla to jediná zmínka o Silent Hill. Došlo také na představení, a překvapivě rovnou i vydání Silent Hill: The Short Message, o kterém se mluví minimálně několik let. Již od roku 2022 unikají nejrůznější detaily a screenshoty - dnes tu máme podstatně něco zajímavějšího.

Ve verzi PlayStation 5 je The Short Message zdarma, hru seženete klasicky ve svém obchodě. Nutno podotknout, nepůjde o klasicky velkou hru na desítky hodin, The Short Message berte jako takové “demo”, avšak se zajímavým příběhem, kde se podíváme do domu sebevrahů.

"Po zprávách od své kamarádky Mayi se Anita ocitá v rozpadajícím se paneláku, nechvalně proslulém pověstmi o sebevraždách. Anita, vtažená dovnitř, brzy zjistí, že její smysl pro realitu je otřesený, když se setkává s bizarními, nadpozemskými prostory, pronásledovanými zkroucenou příšerou. Mayin vzkaz byl jasný – „nemohu odejít, dokud to nenajdeš“ – ale co vlastně Anita hledá?" Píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama