FromSoftware: Přemýšlíme nad filmovou adaptací Elden Ring
i Zdroj: FromSoftware
Filmy a seriály Elden Ring Novinka FromSoftware: Přemýšlíme nad filmovou adaptací Elden Ring

FromSoftware: Přemýšlíme nad filmovou adaptací Elden Ring

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2024 08:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Kolem Elden Ring je nyní díky úžasnému DLC Shadow of the Erdtree velmi živo. V budoucnu by mohlo být znovu, tentokrát však trochu jinak. Dočkáme se filmové adaptace?

Reklama

V současné době je kolem Elden Ring znovu velmi živo. A může za to naprosto geniální DLC Elden Ring: Shadow of the Erdtree, které vyšlo před zhruba týdnem. Podle spousty hráčů jde o nejlepší DLC všech dob, které by se klidně dalo brát jako regulérní druhý díl. Shadow of the Erdtree však jednu “chybu” mělo - hráči si stěžovali na velmi vysokou obtížnost, na což nečekaně FromSoftware zareagovalo a vydalo update, který hru mírně “zjednodušil”.

Do Elden Ring: Shadow of the Erdtree dorazil update, který snižuje obtížnost hry
i Zdroj: FromSoftware

Do Elden Ring: Shadow of the Erdtree dorazil update, který snižuje obtížnost hry

Miyazaki nakonec vyslyšel volání hráčů a do Elden Ring: Shadow of the Erdtree dorazil update, který upravuje zásadní věc,…

26. 6. 2024 15:45

Hráči brzy dokončí DLC, co přijde potom? Možná se opět dočkáme zpráv o Elden Ring, ovšem trochu jinak, než byste čekali. Hidetaka Miyazaki ze studia FromSoftware v rozhovoru pro The Guardian prozradil, že se zvažuje možnost filmové adaptace.

Nevidím žádný důvod popírat jinou interpretaci nebo adaptaci Elden Ring, například filmovou. Musel by se o ní však postarat silný partner, my s tímto nemáme žádné zkušenosti.

Otázkou nyní samozřejmě je: dostal by film zcela nový příběh a postavy nebo by FromSoftware chtěli přinést doslova adaptaci Elden Ringu? A co by se líbilo vám? Dejte nám vědět do komentářů. 

Elden Ring

Elden Ring je akční RPG hra vyvinutá studiem FromSoftware, známým pro své hry z řady Dark Souls. Hra se odehrává ve fantasy světě zvaném The Lands Between, který byl vytvořen ve spolupráci s autorem fantasy knih Georgem R. R. Martinem. Hráči se ujímají role Tarnished, vyhnance, který se vrací do země, aby obnovil pořádek rozbitím prstenu Elden Ring a stal se Elden Lordem. Hra se vyznačuje otevřeným světem, komplexním soubojovým systémem, bohatým příběhem a náročnými bossy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama