Galacticare je vtipný simulátor, ve kterém stavíte nemocnice pro mimozemšťany
i Zdroj: Brightrock Games
Novinka Galacticare je vtipný simulátor, ve kterém stavíte nemocnice pro mimozemšťany

Galacticare je vtipný simulátor, ve kterém stavíte nemocnice pro mimozemšťany

David Vondráček

David Vondráček

23. 5. 2024 13:00

Indie studio Brightrock Games si pro nás chystá svou novou hru Galacticare. Ve kterém stavíme vesmírné nemocnice a léčíme mimozemšťany všeho druhu.

Reklama

Máte rádi Tycoon žánry? Hry ve kterých si stavíte své vlastní nemocnice, školy, letiště a pak se o to vše staráte? Pak vězte, že hra Galacticare jim bude velmi podobná. Stanete se ředitelem mezihvězdné zdravotnické společnosti a váš cíl je jednoduchý. Vyléčit každého pacienta a přitom zachránit galaxii, takový běžný den ředitele Galacticare. 

Mechanika hry je přitom stejná, jako u jiných Tycoon her. Na začátku si vždy postavíme vlastní nemocnici dle vlastní fantazie. Najmeme dostatečně kvalitní personál, který se o vše bude starat a nemocnici vybavíme vším, co naši pacienti budou potřebovat, aby se tu cítili dobře. Bude možné ale najímat i různé jedinečné konzultanty, jako třeba mnichy. To nejlepší má ale přijít, když dojde na léčení mimozemšťanů.  Ošetřovat totiž budeme pacienty všeho druhu. Od těch, kteří se podobají lemurům, až po ty, kteří jsou velcí, jako celá planeta. Kromě toho budeme poskytovat lékařskou péči pro hudební festivaly, věznice v hlubokém vesmíru, společné vesmírné farmy nebo průmyslové katastrofy. Bude také možné se s vesmírnými druhy sbližovat a rozvíjet si s nimi vztah a na oplátku od nich získáme odměny jejich kultur.

A protože je tohle Galacticare, budeme používat  třeba holografické doktory nebo teleporty krátkého dosahu. Číst myšlenky našich pacientů a od velkého obchodníka, který občas proletí kolem, zase nakoupit zásoby a věci, které se nám hodí. Galacticare vás vezme na pestrou a bizarní cestu od skromných začátků na oběžné dráze Země 23. století až po vnitřní svět extradimenzionálního božstva.

Zachraňte Galaxii a snažte se vyléčit každého, kdo k vám zavítá ale nezapomínejte na jedno. Hodnocení nemocnice je to jediné, na čem skutečně záleží!

 „Vybudujte, spravujte a optimalizujte intergalaktické nemocnice! Naverbujte zaměstnance, aby uspokojili rozmary různých mimozemských druhů a vyléčili jejich bizarní nemoci – za peníze! Zachraňte (doslova) Galaxii v příběhovém režimu nebo se vydejte do pískoviště a navrhněte nemocnici svých snů." Tak o hře Galacticare píše Steam popisek.

 Galacticare vychází právě dnes, tedy 23. května. Těšit se mohou majitelé PC ale i PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama