Game of Thrones jako MMO? Údajně vzniká v korejském studiu Nexon
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Game of Thrones jako MMO? Údajně vzniká v korejském studiu Nexon

Game of Thrones jako MMO? Údajně vzniká v korejském studiu Nexon

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 10:30

Zahraniční magazín přišel s informací, že korejské studio Nexon chystá velkou herní adaptaci Game of Thrones. Údajně půjde o MMORPG, které nás vezme na sever.

Reklama

Po mnoho let se fanoušci slavného Game of Thrones touží po pořádné videohře. Zatím vyšlo jen pár menších titulů, ale touha po něčem větším neustává. Dříve se spekulovalo, že herní adaptace Game of Thrones by mohla vzniknout pod vývojářským týmem FromSoftware, poté se objevila spojitost s týmem Xboxu a nakonec se mluvilo o možné spolupráci s Bethesdou.

Nic z toho se však dosud nepotvrdilo a fanoušci GoT zůstávají s prázdnou. Nové informace však mohou rozproudit novou naději. Podle zahraničního serveru RadainIntelligence se totiž chystá MMORPG Game of Thrones ve studiu Nexon v Jižní Koreji. O datu vydání se v současné době nemá smysl bavit, nicméně co se týče hlavní postavy, zcela jistě půjde o námi vytvořenou, zbrusu novou postavu. My už se těšíme na nové informace a doufáme, že se konečně této hry dočkáme.

Dějová linka by se měla odehrávat především na severu, konkrétně mezi 4. a 5. řadou slavného seriálu.

Game of Thrones

Game of Thrones je epická fantasy série, která kombinuje politické intriky, válečné konflikty a nadpřirozené prvky. Příběh se odehrává v mytickém světě Westerosu, kde několik šlechtických rodů soupeří o moc a kontrolu nad železným trůnem Sedmi království. Série je známá pro své komplexní postavy, nečekané zvraty a nekompromisní zobrazení násilí a intrik. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama