Gears of War: E-Day bude obsahovat i multiplayer
i Zdroj: The Coalition
GoW:E-Day Novinka Gears of War: E-Day bude obsahovat i multiplayer

Gears of War: E-Day bude obsahovat i multiplayer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 6. 2024 13:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC

Gears of War: E-Day bude primárně příběhovou střílečkou pro jednoho hráče, kde na nás čeká další zajímavý příběh. Těšit se však můžeme i na multiplayer.

Reklama

Gears of War: E-Day bylo oznámeno během akce Xbox Games Showcase 2024, kde se předvedly i další velmi očekávané exkluzivní Xboxové hry, jako Fable, Perfect Dark nebo State of Decay 3. Nicméně zrovna o novém Gears se nikdo příliš nerozpovídal, pravděpodobně si tvůrci něco nechávají na později, třeba Gamescom 2024, kde se Gears určitě objeví. Něco nového se však nyní přeci jen objevilo. Matt Searcy z The Coalition prozradil, že se hráči mohou těšit i na multiplayerový režim. Zdali se dočkáme ukázky ještě letos je otázkou, my bychom s tím asi raději nepočítali. 

Z konference víme, že znovu půjde o lineární hru, nikoliv o open-world, jak se spekulovalo, potvrdil se však návrat více hororových prvků, což rozhodně sérii prospěje a připomene nám její začátky. Tvůrci pak lákají i na přednosti Unreal Engine 5, díky kterému hra dostane vizuál, ale i animace nebo nasvícení jako nikdy předtím.

Gears of War: E-Day

Čtrnáct let před událostmi Gears of War, se váleční hrdinové Marcus Fenix a Dom Santiago vrací domů, aby čelili nové noční můře: Sarančatům. Tyto zrůdné a houževnaté podzemní nestvůry vylézají z hlubin země a obléhají lidstvo.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Gears of War: E-Day prozatím nemá stanovené datum vydání, poslední dny se ale objevuje zpráva, že k vydání dojde v roce 2025 ve verzích PC a Xbox Series X/S, kde navíc nabídne českou lokalizaci v podobě titulek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama