Ghost of Tsushima 2 se podle Jeffa Grubba na PlayStation Showcase 2023 neobjeví
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Novinka Ghost of Tsushima 2 se podle Jeffa Grubba na PlayStation Showcase 2023 neobjeví

Ghost of Tsushima 2 se podle Jeffa Grubba na PlayStation Showcase 2023 neobjeví

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 5. 2023 13:13

Důvěryhodný insider Jeff Grubb před několik hodinami potvrdil, že mezi překvapení, které se chystají na PlayStation Showcase 2023 nepatří oznámení Ghost of Tsushima 2.

Reklama

PlayStation Showcase 2023 se pomalu blíží a my známe další kousek skládačky očekávané konefrence. Zatím co jindy se dozvídáme hlavně o titulech, které se během show objeví, dnes tu máme titul, kterého se naopak nedočkáme. Konference poběží něco málo přes hodinu a za tu dobu nám PlayStation ukáže své největší pecky do dalších let. Mezi těmi však bohužel, nebude Ghost of Tsushima 2, na kterém údajně pracuje studio Sucker Punch Productions. Upřímně jsme alespoň to symbolické oznámení menším teaserem čekali.

S informací přišel důvěryhodný insider Jeff Grubb během svého podcastu.

Očekávaná konference PlayStation Showcase 2023 proběhne 24. května ve 22:00 našeho času. S jistotou dnes víme, že uvidíme Marvel's Spider-Man 2 a s největší pravděpodobností první gameplay záběry z multiplayerového The Last of Us či MMORPG hry Horizon. Dojít pak má na několik překvapení, bohužel Ghost of Tsushima 2 mezi ně neptaří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama