Ghost of Tsushima multiplayer bude vyžadovat PSN účet
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima multiplayer bude vyžadovat PSN účet

Ghost of Tsushima multiplayer bude vyžadovat PSN účet

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 5. 2024 11:00

Studio Sucker Punch se vyjádřilo k vydání hry Ghost of Tsushima. K hraní multiplayerového režimu bude potřeba propojit své účty s PSN - to platí také v případě využití PlayStation Overlay.

Reklama

Sucker Punch nedávno oznámil, že pro hraní multiplayerového režimu v Ghost of Tsushima bude nutné propojit účty mezi Steamem a PlayStation Network. Tento krok připomíná nedávný spor kolem Helldivers 2, kdy Sony vyžadovalo, aby všichni hráči na PC vlastnící hru na Steamu si založili nebo propojili účet s PlayStationem. Tento požadavek byl problematický zejména pro hráče ze 177 zemí, které neměly přístup k založení účtu PSN. Po rozsáhlém komunitním protestu a negativním hodnocení hry Sony změnila své plány a hráči na PC nakonec nemuseli své účty propojovat s PlayStationem.

Sony nutí Steam hráče Helldivers 2 propojit účet s Playstation Network
i Zdroj: Arrowhead Game Studios

Sony nutí Steam hráče Helldivers 2 propojit účet s Playstation Network

Helldivers 2 se zatím stále daří. Hra je zábavná a vývojáři se o ni starají. Ovšem v tom nejlepším přichází Sony, které…

5. 5. 2024 14:00

Sucker Punch však dodali ještě tuto důležitou informaci: Pro hraní příběhové části Ghost of Tsushima nebude nutné propojovat své účty. Pokud však chcete využít ještě novinky jménem PlayStation Overlay, pak znovu účet PlayStation Network budete potřebovat. PlayStation Overlay slouží ke sbírání trofejí a tak je tento krok výjimečně logický. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama