PC verze Ghost of Tsushima oficiálně oznámena
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Ghost of Tsushima Novinka PC verze Ghost of Tsushima oficiálně oznámena

PC verze Ghost of Tsushima oficiálně oznámena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 3. 2024 19:45

Konečně to tady máme oficiálně! PlayStation před malou chvílí oficiálně představil PC verzi Ghost of Tsushima. Známe podrobnosti a venku je také datum vydání.

Reklama

Většina našich čtenářů si jistě vzpomene na náš pár dnů starý článek, ve kterém jsme informovali, že PC verze Ghost of Tsushima bude oznámena někdy kolem 5. března. I tyto “spekulace” se potvrdily, máme 6. března a PlayStation oficiálně oznámil PC port dlouho očekávané open-world adventury.

Venku je trailer, dostatek informací o PC edici a dokonce známe přesné datum vydání. Nebudeme čekat dlouho, hra vyjde na Steamu a Epic Games Storu již 16. května. Hráči se dočkají vylepšené edice pod názvem Director's Cut, která zahrnuje prodloužený příběh a další maličkosti navíc. Jistotou je i česká lokalizace!

Po první vlně mongolského útoku ostrov hoří, avšak odvážný samurajský válečník Jin Sakai zůstává neochvějný. Jin, jeden z posledních žijících členů svého klanu, je odhodlán udělat cokoli a za jakoukoli cenu, aby ochránil své lidi a získal zpět svůj domov. Bude muset zapomenout na tradice, které z něj udělaly bojovníka, najít si novou cestu, cestu Ducha, a vést nekonvenční válku za svobodu Cušimy.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Ghost of Tsushima původně vyšlo na konzole PlayStation v roce 2020, v recenzích si hra odnesla velmi slušných 8.4 / 10 a v současné době má Sucker Punch pracovat na druhém díle.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama