Gran Turismo 7 dostane free-to-play verzi
i Zdroj: Polyphony Digital
GT7 Novinka Gran Turismo 7 dostane free-to-play verzi

Gran Turismo 7 dostane free-to-play verzi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

PlayStation oznámil závodní hru My First GT. Půjde o free-to play verzi oblíbených závodů Gran Turismo 7. Venku jsou první detaily a přibližné datum vydání.

Reklama

Před několika dny společnost Sony vydala článek, kde své fanoušky informovala o pomalu blížící se akci, kdy platforma PlayStation oslaví 30. výročí. V rámci těchto oslav proběhne několik zajímavých akcí. Jednou z nich je vydání plošinovky Astro Bot, která zahrnuje snad všechny známé postavy z PlayStation Universa. Ovšem těšit se můžeme i na novou verzi hry, která potěší zejména fanoušky závodů, konkrétně pak Gran Turisma. 

PlayStation oznámil “hru” My First GT. Půjde o free-to-play verzi hry Gran Turismo 7, která nabídne několik vozidel a známých okruhů. Dorazit má na konzole PlayStation 5 a PlayStation 4 někdy kolem letošních Vánoc. 

Gran Turismo 7 dostane free-to-play verzi
i Zdroj: Polyphony Digital

My First GT

Těšte se na bezplatnou zkušební verzi navrženou tak, aby přilákala různé hráče všech úrovní dovedností do celosvětově uznávaného Gran Turismo 7. Toto nadcházející vydání bude obsahovat některá oblíbená auta, tratě a závodní akce, které evokují nostalgii a vzrušení a úplně první zkušenost s GT. Podívejte se na další podrobnosti o My First GT, které je o těchto prázdninách dostupné všem hráčům PS5 a PS4.

Další podrobnosti přijdou velmi brzy, nás aktuálně nejvíce zajímá, jestli tvůrci nějak downgradnou grafiku či půjde skutečně o větší “zkušební verzi” parádního GT 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama