Gray Zone Warfare vyjde v předběžném přístupu už zítra
i Zdroj: MADFINGER Games, a.s.
Gray Zone Warfare Novinka Gray Zone Warfare vyjde v předběžném přístupu už zítra

Gray Zone Warfare vyjde v předběžném přístupu už zítra

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2024 15:15

České studio Madfinger Games před malou chvíli oficiálně oznámilo, že již zítra v 15:00 spustí předběžný přístup extrakční střílečky Gray Zone Warfare.

Reklama

Očekávaná česká extrakční střílečka Gray Zone Warfare od Madfinger Games obdržela novou upoutávku. Ta ne jen, že ukázala spoustu záběrů, které zaznamenali známí streameři, ale prozradila i datum vydání. V předběžném přístupu dorazí již zítra 30. dubna 2024 v 15:00 našeho času. Nabídne 4 různé edice, přičemž ta nejlevnější hráče vyjde na 35$, více informací zde.

Gray Zone Warfare bude prozatím dostupné pouze na PC, ovšem i tato verze dostane podporu ovladačů (nevíme však, jestli již zítra v avizovaný čas). Později by se mohla objevit i na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Gray Zone Warfare

Na fiktivním ostrově v jihovýchodní Asii se odehrála tajemná událost, po níž byla celá oblast uzavřena do karantény. Jakmile Organizace spojených národů evakuovala téměř veškeré civilní obyvatelstvo, tři soukromé vojenské společnosti byly svými záhadnými klienty pověřeny, aby prozkoumaly region, odhalily jeho tajemství a přivezly zpět cokoli cenného,” stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama