GTA VI se nebude tolik lišit od předchozího dílu
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka GTA VI se nebude tolik lišit od předchozího dílu

GTA VI se nebude tolik lišit od předchozího dílu

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Obbe Vermeij je ve světě vývoje GTA legendou. Nyní se rozpovídal o nadcházejícím dílu. Některé informace fanoušky asi nepotěší.

Reklama

GTA VI je pravděpodobně nejvyhlíženější hrou dekády. Fanoušci nadšeně očekávají, že nový titul o míle překoná předchozí díl. Očekávání jsou opravdu vysoká a není se čemu divit. Od vydání předchozího dílu uběhlo už více než deset let a hype šel po vydání traileru extrémě vysoko.

Obbe Vermeij pracoval v letech 1995 až 2009 v Rockstar Games jako technický ředitel vývoje. Jeho práce je výrazně cítit na GTA 3, GTA: San Andreas nebo GTA IV. Ačkoliv se už na vývoji aktivně nepodílí, pořád vidí takříkajíc pod pokličku a sem tam vypustí pár střípků na světlo světa.

GTA VI se nebude tolik lišit od předchozího dílu
i Zdroj: Rockstar Games

Lidé mohou být zklamaní

Obbe Vermeij nyní poskytl rozhovor pro portugaleského youtubera SanInPlay. Hovořili spolu hodinu a hlavním tématem nebylo nic jiného než nadcházející GTA VI. Během tohoto rozhovoru řekl něco, co vyvolalo pár otázek. Konkrétně:

„Nemyslím si, že by se hra nějak výrazně lišila od GTA 5. Myslím si, že lidé mohou být zprvu trochu zklamaní. Ale pořád to bude nejlepší hra.“ 

Nyní vyvstává otázka: Proč očekávat zklamání? Obbe pravděpodobně narážel na to, že v současnosti nelze udělat takový skok například v hratelnosti a grafice. Hra může spoustě připomínat předchozí díl, který ve své době trochu předběhl dobu. Ostatně pátý díl pořád vypadá dobře a pořád se dobře hraje. Pokud tedy bude díl podobný předchozímu titulu, je možné, že hráči budou zklamaní. Je pravděpodobné, že gameplayi se hra nebude extrémně lišit od pátého dílu.

Osobně si myslím, že GTA VI bude přinejhorším velmi dobrá hra. Očekávám však skvělou záležitost na dlouhé roky. Zklamání je vysoce pravděpodobné zejména z toho důvodu, že současný hype okolo je prostě šílený. To povede k hlavnímu zklamání, ne samotná kvalita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama