Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2
i Zdroj: GSC GameWorld Studio
STALKER 2 Novinka Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2

Hackeři uploadli na internet hratelnou verzi STALKER 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 6. 2023 16:11

Bohužel pro ukrajinské studio GSC GameWorld došlo na nejhorší. Ruští hackeři, kteří od března studiu vyhrožují, skutečně na internet uploadli hratelnou verzi STALKER 2. Co všechno zahrnuje?

Reklama

Zhruba v polovině března jsme se věnovali zprávě, kterou jste určitě neminuli. Ruští hackeři z organizace Vestnik TSS začali vyhrožovat studiu GSC GameWorld - “vraťte do STALKER 2 zrušenou ruskou lokalizaci nebo zveřejníme ukradené materiály”. Studio prakticky ihned reagovalo tím, že se nenechá nikým zastrašovat, veřejnosti potvrdilo únik informací a některých materiálů, a hráčům doporučilo ignorovat veškeré uniklé věci. 

Uběhlo pár měsíců, a hackeři skutečně na internet uploadli zašifrovaný dev_build, který v GSC GameWorld sloužil k testování starší verze hry. Po sotva pár hodinách jej někdo dokázal cracknout a uploadnout “hratelnou” verzi na internet. Jde o necelých 200 GB souborů, nicméně jak jsem zmiňovali, nečekejte plnou hru, jen určité testování mechanik, navíc jde o extrémně neoptimalizovanou verzi, kde budete rádi za 20 FPS.

Dokumenty zahrnují kompletní mapu hry, soundtrack, některé cut-scény a pohled na inventář, tento leak bohužel patří mezi ty největší za poslední roky. My samozřejmě doporučujeme nehledat tyto leaky a počkat na plnou verzi, která dorazí v průběhu letošního roku ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama