Half-Life 3 na obzoru? Valve rozběhlo práce na projektu White Sands
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno pomocí Gencraft
Novinka Half-Life 3 na obzoru? Valve rozběhlo práce na projektu White Sands

Half-Life 3 na obzoru? Valve rozběhlo práce na projektu White Sands

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Half-Life 3 potvrzen! Jinak jsme samozřejmě tento článek začít nemohli. Společnost Valve podle výpisu pracuje na neoznámeném projektu White Sands.

Reklama

Společnost Valve, známá pro své legendární a revoluční hry jako Counter-Strike, Left 4 Dead a Half-Life, v současné době pracuje na několika neoznámených projektech. Téměř jistotou jsou dva tituly, které nebyly oficiálně potvrzeny, ale jejich vývoj prozradilo několik velkých úniků. Mluvíme o pokračování úspěšného Half-Life: Alyx a arénové akci Deadlock.

Je tu ale pravděpodobně ještě něco, o čem jsme doposud nevěděli. Na zahraničních fórech se objevilo několik příspěvků, které zmiňují hru s pracovním označením White Sands. Zmínka o White Sands se objevila na seznamu projektů dabérky Natashy Chandelové (namluvila postavu třeba ve Starfield či Fallout 76), jejíž profil je nyní nedostupný – a asi tušíme, proč tomu tak je. 

Nadšenec vytvořil trailer pro Half-Life 3, tvrdá práce vás ohromí
i Zdroj: Unknown Dino

Nadšenec vytvořil trailer pro Half-Life 3, tvrdá práce vás ohromí

Po delší době na sebe upozornil další tvůrce, který svým fanouškům ukázal, jak by podle něj mohlo vypadat Half-Life 3.…

Pravděpodobně asi tušíte, nad čím většina fanoušků studia Valve spekuluje, ano, je to tolik toužené Half-Life 3. O plnohodnotném pokračování série Half-Life jsme toho napsali už opravdu hodně, nikdy se však žádné spekulace nepotvrdily. 

Proč by zrovna projekt White Sands měl odkazovat na Half-Life 3? V profilu dabérky se totiž měl objevit odkaz na "něco" souvisejícího s Half-Life. Spíše než Half-Life 3 bychom však tipovali pokračování Alyx, nicméně vyjádřilo se i několik insiderů, kteří tvrdí, že by skutečně o HL3 mohlo jít. Každopádně je skvělou zprávou, že po opravdu dlouhé pauze studio Valve konečně začíná pracovat na dalších titulech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama