Half-Life 3 s polootevřeným světem a cyklem dne a noci, tvrdí insider
i Zdroj: Valve Corporation
Novinka Half-Life 3 s polootevřeným světem a cyklem dne a noci, tvrdí insider

Half-Life 3 s polootevřeným světem a cyklem dne a noci, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jeden z nejlépe informovaných insiderů kolem společnosti Valve sdílel nové informace ohledně Half-Life 3. Skutečně existuje a nabídne polotevřený svět, tvrdí.

Reklama

Začátkem srpna jsme po delší době přinesli článek o údajně chystaném Half-Life 3. Poprvé to vypadalo opravdu nadějně – na stránkách slavné dabérky Natashy Chandelové, která pravidelně propůjčuje svůj hlas příběhovým hrám, se objevil záznam o neoznámeném projektu White Sands, jenž odkazoval na sérii Half-Life od Valve. Okamžitě se začaly objevovat reakce od různých insiderů, kteří tvrdili, že se skutečně jedná o rozpracovaný třetí díl legendárního Half-Life.

Situace kolem projektu White Sands se však rychle uklidnila a až dosud jí nikdo nevěnoval další pozornost. Nyní se ale ozval velmi důvěryhodný insider s přezdívkou Gabe Follower, který na sociální síti X sdílel několik zajímavých informací. Je však třeba poznamenat, že i přesto, že je Gabe Follower považován za spolehlivého, je důležité brát všechna sdělení s rezervou, protože o Half-Life 3 se již v minulosti napsalo mnoho spekulací.

Half-Life 3

Gabe Follower tvrdí, že Half-Life 3 je skutečný a nabídne polootevřený svět, cyklus den a noc, dynamický systém počasí a chytré NPC postavy, které by s námi měli umět komunikovat. Mluví také o velmi propracované realistické grafické stránce, nasvícení, realistickému pohybu vlasů nebo novém enginu, Source 2 je prý zastaralý a nedokázal by si tak náročným projektem poradit. Další podrobnosti uvidíte na přiloženém videu, který insider připravoval prý tři dlouhé roky.

Jestliže je Half-Life 3 skutečností, oznámení přesto bude daleko. Valve v současné době pracuje na multiplayerovém projektu Deadlock a údajně i pokračování parádního Half-Life: Alyx, jež vyjde opět na VR zařízení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama