Harry Potter: Quidditch Champions Novinka Harry Potter: Quidditch Champions je ve vývoji několik let, tvrdí WB Games ve FAQ

Harry Potter: Quidditch Champions je ve vývoji několik let, tvrdí WB Games ve FAQ

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 4. 2023 11:12

Jistě vás neminulo oznámení famfrpálové hry Harry Potter: Quidditch Champions. Na tu se však snesla nečekaná vlna kritiky. Podle některých reakcí, chce WB Games jen vydělat na hráčích, kteří se famfrpálu nedočkali už v Hogwarts Legacy. Kde je celá pravda?

Reklama

Když jsme se dozvídali první informace o Hogwarts Legacy, bohužel se zjistilo, že se ve hře neúčastníme populární kouzelnické hry famfrpálu. Ve hře však je skvěle vymodelovaný stadion, tak proč? Podle některých vyjádření v plánu byl, nicméně už nebyl čas na realizaci. Hráči tak doufali - včetně nás, že se famfrpálu dočkáme v nějakém tom DLC, k tomu ale nedojde, šance pohřbila právě nedávno oznámena hra Harry Potter: Quidditch Champions.

Avalanche: Nechystáme žádná DLC pro Hogwarts Legacy
i Zdroj: Spite.cz

Avalanche: Nechystáme žádná DLC pro Hogwarts Legacy

Studio Avalanche Software v rozhovoru pro zahraniční magazín prozradilo, že aktuálně nechystá žádná DLC k Hogwarts Legacy.

18. 2. 2023 12:07

A právě to se hráčům nelíbí! Podle spousty reakcí a komentářů, se domnívají, že WB Games tohle mělo celou dobu v plánu. Úmyslně nám nedat famfrpál už do Hogwarts Legacy, a později vydat něco jako Quidditch Champions za plnou cenu. Je samozřejmě možné, že tohle všechno skutečně v plánech vydavatele bylo, nicméně v oficiálním FAQ se píše, že ..

Harry Potter: Quidditch Champions je ve vývoji několik let

Quidditch Champions tak mohlo vznikat současně s Hogwarts Legacy, které ještě chystalo vlastní famfrpál.

FAQ prozrazuje i další detaily. Quidditch Champions bude čistě multiplayerovou hrou, kde si každý hráč může detailně vytvořit svoji postavu. Potvrzuje pak platformy “PC a nespecifikované konzole”, my dle dostupného traileru předpokládáme, že by mohlo dojít i ještě na starší kousky jako PlayStation 4, Xbox One a možná dokonce Switch.

Harry Potter: Quidditch Champions brzy spustí uzavřenou betaverzi, datum vydání plné verze neznáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama