Helldivers 2: Zprávy z fronty: Civilisté zachráněni!
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Civilisté zachráněni!

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Civilisté zachráněni!

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

18. 6. 2024 11:00
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Ve světě Helldivers 2 stáli hráči na rozcestí. Mohli zachránit nevinné civilisty, nebo konečně získat tolik požadovaný přídavek do výbavy. Hádejte, jak to dopadlo?

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Tento týden naši Helldiveři stáli před nelehkou morální volbou. Obsadit Marfark a konečně získat tolik vytoužené miny MD-17, nebo jít na pomoc přeživším na Wernen Wells v Nemocnici Super Občanky Anny? Zvítězilo v Helldiverech to lepší, nebo touha po nové hračce? Dnes mohu s jistotou napsat, že naši Helldiveři ukázali, že jejich srdce jsou na správném místě.

Bitva o Wernen Wells

Ač se to zdá neuvěřitelné, jen minimum Helldiverů vyrazilo bojovat na Marfark. Ti, kteří tam šli, s vysokou pravděpodobností ani neměli v plánu získat miny. Pouze chtěli vrazit Automatonům trn do paty a rozdělit jejich síly. Nutno podotknout, že jim to vyšlo. Automatoni museli rozdělit svoje síly a nedokázali včas zjistit, který z útoků je ten hlavní.

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 info

To poskytlo Helldiverům na Wernen Wells dostatek času, aby zajistili nemocnici a evakuovali přeživší. Vyhladovělí a vyčerpaní civilisté pomoc ocenili a byli úspěšně odvezeni na bezpečnější planety.

Co tahle akce ve finále o našich Helldiverech vypovídá? Kupodivu mnohé. I přes to, že ony miny jsou tak žádané a spousta Helldiverů se za ně modlí, nepodlehli touze po nich a pomohli civilistům v nouzi. Zahodili veškerou vidinu zisku, jen aby pomohli neznámým lidem uvězněných na planetě okupované krvelačným nepřítelem. To vypovídá opravdu hodně. Helldiveři opět ukázali, že patří mezi to nejlepší, co může lidstvo a demokracie nabídnout.

Ač je operace ve finále považována za neúspěšnou, dá se říci, že jsme obhájili svoje lidství a nadřazenost v tomto vesmíru.

Kampaň proti Terminidům

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 info

Boje o Wernen Wells zahnali Automatony do defenzivy, takže opět nastal čas přejít do protiútoku proti Terminidům. Helldiveři rozjeli ofenzívu na pěti planetách naráz. V tuto chvíli sestupují na povrch, aby rozmístily speciálně upravené vrtáky. Tyto vrtáky mají za cíl jediné: ničit hnízda Terminidů.

Helldivers 2 info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 info

Situace s Terminidy a jejich počty je dlouhodobě neudržitelná. I po ztrátě Meridie je počet těchto brouků příliš vysoký a ohrožuje demokracii a náš způsob života. Doufejme, že i tato operace přinese aspoň nějaké výsledky a povede ke konečnému vítězství nad Terminidy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama