Helldivers 2: Zprávy z fronty: Lovecká sezóna na Terminidy pokračuje
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Lovecká sezóna na Terminidy pokračuje

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Lovecká sezóna na Terminidy pokračuje

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Linie Automatonů se bortí. Vítězství je na dosah. Zatímco Helldiveři zatlačují nepřátele, je na čase vyhlásit lov na Terminidy. Helldiveři vyrážejí na brouky!

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Náš útok na Automatony a následný nátlak byl odměněn spravedlivým úspěchem. Náš bleskový útok na okupované planety zafungoval více, než jsme čekali. Bohužel, průzkumníci odhalili nepříjemnou skutečnost. Všechny obsazené planety utrpěly vážné škody. Důležité doly byly obrány o rudu, která mohla pomoci v rekolonizaci. To nás však nezastaví. Musíme planety udržet a zahájit jejich obnovu.

Následky nátlaku na Automatony

Automatonům jsme uštědřili opravdu pořádný úder. Osvobozené planety poslouží minimálně jako dobrá obranná linie proti dalšímu protiútoku. Nyní se tam staví nová opevnění a probíhají přípravy na další boj. Ten přijde, to je jasné úplně všem. Každopádně nyní máme dostatek prostoru, abychom se podívali na zoubek druhé hrozbě pro náš způsob života – Terminidům.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 Info

Lov na Terminidy pokračuje

Ministerstvo pro vědu bylo spokojeno s výsledkem předchozího lovu, nicméně pořád nemá dostatečná data pro výzkum nové látky. To neznamená nic jiného, než nový hon. Helldiveři musí nyní zaútočit na planety obsazené Terminidy a zabíjet je v co největším počtu těmi nejrůznějšími způsoby. Vedení kvůli této akci uvolnilo speciální Stratagemy, aby se dosáhlo co největší rozmanitosti. Naši Helldiveři se nyní přesouvají na Terminidy obsazené planety, aby úkol splnili.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama