Helldivers 2: Zprávy z fronty: Šero se stále rozrůstá
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Šero se stále rozrůstá

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Šero se stále rozrůstá

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Válka s Automatony ve světě Helldivers 2 pokračuje, i přes dlouho trvající boj to stále nevzdávají. To samé platí o Terminidech. Pokračujeme v našem speciálu Zprávy z fronty.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Automatoni minulý týden zahájili svoji ofenzívu a mířili přímo k Super Zemi. Ve spoustě lidí to vyvolalo obavy. Místy se dala zaznamenat i panika. Dnes můžeme s klidem oddechnout. Helldiveři dokázali, že přes ně horda krvelačných robotů prostě neprojde. Nyní se podařilo vytvořit nové, dobře opevněné pásmo planet, které bude v budoucnu sloužit jako nárazník. Není sebemenších pochyb, že to Automatoni zkusí znovu. Jenže tentokrát na ně budeme lépe připraveni. 

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Nicméně, tohoto úspěchu by nebylo možné dosáhnout bez úsilí spousty vojáků, kteří byli propuštěni beze cti. Jejich neúnavná práce v toxickém prostředí a zajištění přísunů vzorků v tomto boji velmi pomohla. Svojí obětí tak odčinili všechny své předchozí zločiny a mohou nadále sloužit demokracii s čistým štítem.

Šero se stále rozrůstá

Ač se naši vědci snaží sebevíc, pořád se jim nedaří zastavit, nebo neutralizovat takzvané Šero na frontě s Terminidy. I přes veškeré snahy jsou vědecké poznatky tohoto fenoménu malé a nedaří se zastavit jeho postup.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info


Tyto problémy ale nezabraňují v rychlé rozhodné akci. Velení rozhodlo o plném nasazení Helldiverů s jednoduchým cílem – zabít co nejvíce Terminidů, zejména monstrózních Titánů. Velení věří, že dostatek vzorků pomůže v zastavení šera a zároveň zatlačí Terminidy o kousek nazpět. Je potřeba ujistit naše občany, že je stále v našich silách je ochránit a zajistit jim důstojný život.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama