Helldivers 2: Zprávy z fronty: Tajemství z minulosti ožívají
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2: Zprávy z fronty: Tajemství z minulosti ožívají

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Tajemství z minulosti ožívají

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

5. 7. 2024 11:00
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Terminidé dostali za vyučenou. Jejich počty i nadále klesají. Na oslavy je však brzo. Jedno temné tajemství vyplouvá na povrch. A Automatoni jej chtějí.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Tažení proti Terminidům z minulého týdne je oficiálně uzavřeno jako úspěšné. Expanze brouků je nyní výrazně omezená a to jen díky snaze našich Helldiverů. Planety sice nebyly očištěny úplně, nicméně nyní už jsou přístupné pro nadcházející vlnu kolonistů. Přítomnost Terminidů sice bude brzdit rychlý rozvoj kolonií, každopádně ho nezastaví kompletně. Navíc, bude potřeba méně zdrojů, než se předpokládalo. A jen díky našim Helldiverům se nenaplnily nejčernější obavy. Tuto událost můžeme uzavřít jako velmi úspěšnou.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Helldivers 2
Helldivers 2 Info

Tajemství minulosti

Když se řekne X-45, nikomu to asi nic moc neřekne. Když se řekne sektor Yrmir, vícero lidí už bude vědět. X-45 je planeta v tomto sektoru. Povrch této planety byl kompletně zničen během První Mezigalaktické Války. Tento relikt z dob dávno minulých byl až doposud ukrytý pod troskami a velmi vysokou dávkou radiace. Nyní radiace klesla na přijatelnou úroveň a mohli začít výkopové práce. Na této planetě se totiž nacházela laboratoř, která vyvíjela novou meziplanetární bojovou stanici. Výzkumné práce se nyní zaměřili na záchranu dat z této laboratoře a naši vědci nyní pracují na tom, jak zmíněnou stanici sestavit a zprovoznit.

Bohužel, nic není tak skvělé, jak by se mohlo zdát. Automatoni se o této laboratoři dozvěděli. Zatím není jasné jak, pravděpodobně díky jejich neustálým kybernetickým útokům na naši síť. Jejich síly se nyní plně zaměřují na tuto planetu.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 Info

Vzhledem k této situaci, nejvyšší velení rozhodlo o spuštění protiofenzivy. Velká část našich sil se nyní zaměřuje na sektor Aesir Pass a snaží se na sebe přitáhnout co největší množství nepřátelských sil. Mají v plánu prorazit a odlákat nepřítele od planety X-45. Do té doby, je jen na našich hrdinných Helldiverech, aby udrželi nápor Automatonů. Musí se udržet do té doby, než budou plány z laboratoře odvezeny do bezpečí. Kdyby se totiž plány dostaly do spárů Automatonů, následky by mohli být katastrofální. Držme našim hrdinům palce!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama