Helldivers 2: Zprávy z fronty: Památka Malevelon Creeku uchráněna!
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Památka Malevelon Creeku uchráněna!

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Památka Malevelon Creeku uchráněna!

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

27. 6. 2024 10:00
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Helldiveři úspěšně odrazili ofenzívu Automatonů. Teď je opět čas, aby i Terminidi okusili pořádnou dávku demokracie, zvlášť když záhadně změnili své chování.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Série úspěšných operacích se v řadě se opět prodlužuje. Zrádná ofenzíva Automatonů se díky tvrdé práci našich Helldiverů rozpadla. Automatoni utrpěli těžké ztráty. Toto vítězství mělo za následek dvě další pozitivní události. Ta první je, že hroby padlých na Malevelon Creeku nebyly znesvěceni a mrtví hrdinové mohou dále odpočívat v pokoji. Druhou je zdvojnásobení snahy o rozebrání nefunkčních továren Automatonů. Tato vyřazená zařízení musí být rozebrána co nejdříve. Z prostého důvodu. Pokud Automatoni opět zaútočí, nenajdou nic, na čem by mohli budovat a rychle doplňovat ztráty.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: arrowhead game studios
Helldivers 2 Info

Terminidi jsou hladoví

Doposud se Terminidi zaměřovali na kolonie s větší populací. Zřejmě zde cítili hrozbu, kterou je potřeba urgentně zlikvidovat. Nicméně, nastala změna v jejich chování. Svoje nenasytné pařáty zaměřily na sektory Falstaff a Jin Xi.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 Info

Tyto sektory jsou jen řídce osídlené a Ministerstvo pro expanzi s nimi počítá do budoucna. V současnosti se na planetách v těchto sektorech nachází pouze malé základny s nejnutnější posádkou. Odborníci se zatím dohadují, jestli toto je následek nějaké naší akce, zejména práce našich Helldiverů v sektorech Draco a Mirin, nebo nějaká nová náhodná mutace. Prozatím se přiklánějí spíše k tomu druhému.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Ať je důvod pro změnu chování jakýkoliv, zamoření se nesmí rozšířit. Helldiveři se nyní vydávají do napadených sektorů zastavit hordy brouků. Bude to opět tvrdý boj a my můžeme jen doufat a věřit demokracii, že zvítězí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama