Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi vystrkují tykadla
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi vystrkují tykadla

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi vystrkují tykadla

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Helldiveři opět dokázali nemožné, podařilo se jim rozdělit Automatony a zajistit tolik vyhlížený klid na jejich frontě. Bohužel, Terminidi opět zmutovali.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Boj s Automatony sice neustává, ale tentokrát se našim Helldiverům povedlo rozdělit linii Automatonů a uštědřit jim zdrcující porážku. Síly Automatonů jsou nyní rozdělené a dezorientované. Bude trvat delší dobu, než se vzpamatují a zkusí znovu zaútočit. Nyní je čas, kdy si Helldiveři na Automatoní frontě mohou chvíli vydechnout. Anebo se přesunout na frontu s Terminidy.

Neúspěšné testování

Minulý týden velení spustilo operaci, jejíž cílem bylo otestovat všechny dostupné Stratagemy. Zejména nové pozemní miny. Bohužel, tato operace byla neúspěšná. Požadovaný počet eliminovaných nepřátel nebyl dosažen. I přes zlikvidované nepřátele se nepodařilo jich zlikvidovat tolik, aby měli naši vědci dostatek dat. Tato situace donutila velení k rozhodnutí. S okamžitou platností zahájilo masivní výrobu tolik požadovaných min. Jejich výroba se rozjela a ve velmi krátké době budou dostupné pro všechny Helldivery.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Operace Eskalace Svobody

Zatímco Automatoni si dávají chvíli pauzu, Terminidi se rozhodli vystrčit růžky. Stanoviště na planetě Socorro III bylo napadeno. Obrana i přes veškerou snahu padla. Důvod je prostý, objevili se opět nové varianty Terminidů. Naštěstí se to stalo v době, kdy naši Helldiveři obdrželi nové vybavení a zbraně. Dostávají tedy okamžitě šanci je využít a otestovat. 

Podle dostupných informací je záměr velení v tuto chvíli prostý – Udržet Socorro III a na jeho povrchu zabít co nejvíce Terminidů. Následně je nutno osvobodit planety Esker a Bore Rock. Tyto planety poté budou sloužit jako nárazníkové pásmo a zamezí další expanzi Terminidů.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info

Bitva o Socorro III

V době psaní tohoto článku se bitva o planetu teprve rozjíždí. Nicméně nyní víme, že naši Helldiveři bojují v nepřátelské džungli plné ohavných brouků. Naše redakce kontaktovala Ministerstvo Pravdy a bylo předem dohodnuto, že nám poskytne po skončení bojů Helldivera, který nám ochotně sdělí svoje zážitky z bojiště. Těšte se na speciál na konci týdne!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama