Helldivers 2: Zprávy z fronty: Velká ofenzíva proti Automatonům začala
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Velká ofenzíva proti Automatonům začala

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Velká ofenzíva proti Automatonům začala

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Minulý týden se povedlo rozjet nový projekt na definitivní vyhlazení Terminidů. Zatímco vědci pracují na vyřešení terminidí otázky, je na čase zatlačit na Automatony.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Akce na zredukování počtu Terminidů byla úspěšná. Po dlouhé době se dá říci, že Helldiverům se daří plnit jeden zadaný cíl za druhým. I přes očividné výsledky to pořád nestačí. Zejména na frontě s Automatony. Kyborgové se i přes veškeré snahy rozlézají a nepřestávají ohrožovat demokracii a náš způsob života. Takže v momentě, kdy se vědci probírají nasbíranými daty ohledně Terminidů, musí se naše pozornost zaměřit na rozpínající se Automatony.

Následky X-45

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game studios
Helldivers 2 Info

I přes to, že jsme bitvu o X-45 prohráli, získali jsme důležitá data z tamních laboratoří, což byl hlavní cíl. Jako bonus se našim hrdinným Helldiverům podařilo zajistit předmostí v sektoru Yrmir. I přes všechny snahy Automatonů se podařilo udržet linii. Ač jsou nyní odříznutí od posil, jsou stále trnem v patě Automatonům. Je na čase této situace využít. Velení nyní spustilo jednoduchý, ale na provedení obtížný rozkaz. Cílem Helldiverů je nyní zaútočit na sektor Andromena a rozpůlit frontovou linii s Automatony vedví. V době psaní tohoto článku byly již některé planety obsazeny a naši hrdinové svádí tvrdý boj. Síly Automatonů jsou nyní dosti rozptýlené, tudíž je potřeba toho využít. Helldiveři osvobodí planetu po planetě a učiní přítrž rozpínavosti Automatonů. První zprávy hovoří o dobře organizovaném a opevněném nepříteli. Bude to dlouhý a krvavý boj, kdy se bude bojovat o každý metr na planetě. Automatoni se nevzdají a my také ne. Přejme našim Helldiverům hodně štěstí, ať zvládnou i tuto výzvu. A uštědří zdrcující úder Automatonům.

Helldivers 2 Info
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Info
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama