Hogwarts Legacy podle statistik dohrálo pouze 25 % hráčů
i Zdroj: Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy podle statistik dohrálo pouze 25 % hráčů

Hogwarts Legacy podle statistik dohrálo pouze 25 % hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 3. 2023 11:12

Statistiky ukazují, že pouze hruba 25 % všech hráčů, kteří si zakoupili Hogwarts Legacy, hru skutečně dohráli až do konce. Aktivisté se vysmívají, "nikdo už vaší hru nehraje!".

Reklama

Hogwarts Legacy vyšlo 10. února, již po čtrnácti dnech vydavatelství WB Games slavilo více než 12 milionů prodaných kopií. Hra je jednou z nejrychleji prodávaných posledních let, v letošním roce by dokonce mohlo jít o nejprodávanější hru. Aktuálně může mít něco kolem 20 milionů, nicméně automaticky to z ní nedělá nejlepší hru. Jak ukázaly statistiky, Hogwarts Legacy dohrálo pouze zhruba 25 % hráčů, což je opravdu velmi málo. Procenta by pak mohly zvednout potenciální DLC, snad se jich jednou dočkáme.

Avalanche: Nechystáme žádná DLC pro Hogwarts Legacy
i Zdroj: Spite.cz

Avalanche: Nechystáme žádná DLC pro Hogwarts Legacy

Studio Avalanche Software v rozhovoru pro zahraniční magazín prozradilo, že aktuálně nechystá žádná DLC k Hogwarts Legacy.

18. 2. 2023 12:07

Statistiku prozradily dostupné achievementy, kterých hráči dosahují během příběhu. Je však možné, že hru si naplno užili pouze velcí fanoušci série Harry Potter, hráči, kteří dosahují na těch 25 %, jak kdyby nevěděli do čeho jdou, nebo od hry čekali více? To už se nyní nedozvíme, nicméně ve hře je denně stále zhruba 50 tisíc lidí, což je na více než měsíc starou, příběhovou hru dobrý výsledek.

Kdo se však úbytku hráčů z denního maxima 880 tisíc na 50 tisíc těší, jsou aktivisté, kteří proti hře a J.K. Rowlingové bojují již od vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama