Hogwarts Legacy v přímém porovnání mezi PS5 a verzí Switch
i Zdroj: Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy v přímém porovnání mezi PS5 a verzí Switch

Hogwarts Legacy v přímém porovnání mezi PS5 a verzí Switch

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 11. 2023 10:00

Jak vypadá Hogwarts Legacy v přímém porovnání mezi PS5 a Nintendo Switch? V některých částech jsou rozdíly obrovské. Největším problémem jsou ale loadingy.

Reklama

Tvůrčí studio Avalanche Software hráčům nabídlo vůbec první pořádné gameplay záběry z Nintendo Switch verze hry Hogwarts Legacy. A výsledek? Pokud jste očekávali minimálně stav a podobu, kterou mají hráči s PlayStation 4 a Xbox One, tak vás zklameme, Switch verze vypadá o poznání mnohem hůře - a nejde jen o vzhled.

Jedno takové porovnání znovu přinesl YouTube kanál Cycu1. V téměř 20minutovém záznamu můžeme vidět každou část světa, jak se graficky a hratelně liší? Jsou části, kde o tak velké rozdíly nejde, nicméně narazíme na lokace, kde jsou rozdíly naprosto obrovské. Switch verze prošla silným downgradem, což už možná naznačuje náhled videa níže. Kromě velkých grafických úprav si hráči stěžují na extrémně zdlouhavé nahrávací obrazovky.

Hogwarts Legacy je konečně dostupné na všech platformách, včetně zmíněné verze pro Nintendo Switch. V recenzích si kouzelnické RPG vysloužilo 8.4 / 10, my dnes budeme sledovat také recenze pro konkrétně Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama