Horizon míří na Netflix: Hlavní roli si údajně zahraje oblíbená herečka ze Stranger Things
i Zdroj: Guerrilla Games
Filmy a seriály Novinka Horizon míří na Netflix: Hlavní roli si údajně zahraje oblíbená herečka ze Stranger Things

Horizon míří na Netflix: Hlavní roli si údajně zahraje oblíbená herečka ze Stranger Things

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Nejnovější spekulace ohledně chystaného seriálu podle Horizon se zaměřily na hlavní postavu Aloy. Podle všeho by ji měla ztvárnit oblíbená herečka ze Stranger Things.

Reklama

Doposud dvoudílná série Horizon od studia Guerrilla Games dle prodejních čísel hráče zaujala. Jen první díl dokázal oslovit více než 25 milionů hráčů. Jak je na tom Horizon: Forbidden West nevíme, každopádně příběh Aloy je žádaný a velmi brzy bychom o něm mohli slyšet i ve spojení se seriálovou adaptací, která již nějakou dobu má vznikat přímo v Netflixu

Informaci jsme přinesli již v roce 2022 a dodnes jsme se bohužel nedozvěděli vůbec nic. Nyní se však objevila jedna zásadní zpráva. Internet obletěla informace, že hlavní postavu Aloy by měla ztvárnit herečka Sadie Sink, kterou můžeme znát z filmů Velryba, Skleněný zámek nebo seriálu Stranger Things.

Horizon

Hlavní postavou je Aloy, mladá lovkyně a lukostřelkyně žijící ve světě, kde lidstvo žije v primitivních kmenech a ovládají ho robotické bytosti připomínající zvířata. První hra, Horizon Zero Dawn, byla vydána v roce 2017 a sleduje Aloy na její cestě za odhalením pravdy o jejím původu a minulosti světa. Pokračování, Horizon Forbidden West, bylo vydáno v roce 2022 a rozšiřuje příběh a svět, přičemž Aloy čelí novým hrozbám a objevuje další tajemství. Série je chválena za svůj inovativní bojový systém, vizuálně ohromující svět a hluboký příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama