Horor Daymare: 1994 Sandcastle si nyní můžeme zahrát v češtině
i Zdroj: Invader Studios
Češtiny do her Novinka Horor Daymare: 1994 Sandcastle si nyní můžeme zahrát v češtině

Horor Daymare: 1994 Sandcastle si nyní můžeme zahrát v češtině

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 9. 2023 08:30 2

Byla tím hlavním důvodem, proč jste si nepořídili Daymare: 1994 Sandcastle, absence české lokalizace? Potom pro vás máme skvělou zprávu. Už nyní si zcela zdarma můžete češtinu stáhnout. Připravil ji Pařanský ráj za pomoci umělé inteligence.

Reklama

Další videohrou, která bohužel oficiálně nedostala českou lokalizaci je nedávno vydaná hororovka Daymare: 1994 Sandcastle. I tentokrát se ale nakonec o překlad postarala jedna z grup, konkrétně Pařanský ráj. Znovu jde o překlad, se kterým pomohla umělá inteligence. Texty ve hře pak prošly korekcí - češtinu nyní seženete už ve verzi 0.3. Sám Ruda pak slíbil, že češtinu ještě doupraví, změny proběhnou například v momentech, kdy ve hře řešíme hádanky.

Kde stáhnout českou lokalizaci?

Nejaktuálnější verze českých překladů od Pařanského ráje, hráči seženou exkluzivně během živého přenosu, kdy kanál vysílá. Po té stačí udělat jedinou věc, do živého chatu zadat příkaz, který vám zveřejní odkaz ke stažení. V případě hry Daymare: 1994 Sandcastle jde o !d94scz. Pokud však hledáte alternativu a nemáte ve večerních hodinách dostatek času (kanál vysílá především po 20:00), čeština lze sehnat i na místech jako Ulož.to a dalších. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama