Hororový survival Leak od Black Point dostal bezplatnou demoverzi
i Zdroj: Black Point
Leak Novinka Hororový survival Leak od Black Point dostal bezplatnou demoverzi

Hororový survival Leak od Black Point dostal bezplatnou demoverzi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 12. 2023 10:00

Přichází další z mnoha chystaných survival hororů. Tentokrát se o slovo přihlásilo ruské studio Black Point, které představilo hru Leak. Venku je již demoverze.

Reklama

Ruské studio Black Point světu skrze demoverzi představuje hororový survival Leak. Každopádně ještě, než se do hry pustíte, nutno podotknout pár detailů. Leak běží na Unreal Engine 5 a v dnešní době psychologických hororů prakticky nepřináší nic revolučního ani nového.

Po té, co se vrátíte domů, se vaše rodina pohřešuje a na stropě v pracovně visí mrtvola neznámého muže. Prozkoumejte dům a oblast, řešte hádanky a schovávejte se před monstry, zachráňte svou rodinu. Každopádně buďte opatrní - jste neustále sledováni.” Dočteme v oficiálním popisku hry.

Leak je menší hrou od indie studia, které slibuje průzkum ne jen domu, ale také jeho rozlehlého okolí. Cestou můžeme narazit na několik ztracených stránek, které mohou pomoct pochopit, co se vlastně děje. Tvůrci pak doporučují být neustále v pohybu, jakmile se zastavíme, dáme příležitost nestvůrám.

K dispozici je již hratelná demoverze. Plná hra vyjde v průběhu několika měsíců, letos bychom ji ale neočekávali. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama