Hráč hry Spider-Man 2 na PS5 našel chybu, díky které může hrát za Venoma
i Zdroj: Insomniac Games
Novinka Hráč hry Spider-Man 2 na PS5 našel chybu, díky které může hrát za Venoma

Hráč hry Spider-Man 2 na PS5 našel chybu, díky které může hrát za Venoma

Richard Šimáček

Richard Šimáček

30. 11. 2023 07:00

Hráč hry Spider-Man 2 na PS5 našel chybu, díky které může hrát za Venoma, i když společnost Insomniac Games předchozí chybu opravila. Očekává se, že vývojáři brzy tuto novou chybu opět opraví.

Reklama

Hráč hry Spider-Man 2 na PS5 objevil nový způsob, jak si zahrát za Venoma, poté co společnost Insomniac Games opravila předchozí způsob. Tento nový způsob skutečně dává hráčům větší volnost v roli Venoma než ten předchozí, ale má to háček: aby fungoval, musíte hru záměrně shodit, což pochopitelně není ideální.

Očekáváme, že Insomniac Games tento způsob rychle opraví, stejně jako ten předchozí, ale mezitím se můžete podívat na nějakou akci s Venomem díky uživateli Redditu UnderTheHood788. Pozor na možné spoilery, pokud jste ještě nehráli nebo nedohráli hru Spider-Man 2.

Jak to funguje?

Podle hráče UnderTheHood788 existuje specifická cutscéna (spoilery), ve které se hráči přepnou na Petera. Při hraní ve výkonnostním režimu Fidelity, jakmile obrazovka po přepnutí zhasne, odpojil svůj PS5. Udělal to v režimu Fidelity, protože načtení herního světa trvá déle, čímž získal nějaký čas navíc, aby to zvládl. Po opětovném načtení posledního uložení se mu zobrazí mise bez cíle s názvem Neboj se.

“Co musíte udělat, je jít do mise s neurčeným cílem nebo mise s talonovým dronem a chvíli počkat, pak by vás to mělo změnit na Venoma,” vysvětlil uživatel Redditoru. “Stačí znovu načíst a v noci se ocitnete v roli Venoma.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama