Hráči NBA si zahráli nové Call of Duty, nebo ne?
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Hráči NBA si zahráli nové Call of Duty, nebo ne?

Hráči NBA si zahráli nové Call of Duty, nebo ne?

Josef Cón

Josef Cón

9. 7. 2023 09:40

Na první pohled není jasné, o jakou verzi CoD se jedná, je možné, že hráči NBA měli privilegium podívat se na nějaké demo?

Reklama

Na sociálních sítích se šíří fotografie a videa z NBA Summer League v Las Vegas, na kterých hráči NBA pózují před logem Call of Duty. Hlavní autorkou fotografií je jedna z top fotografek NBA Cassy Athena (@cassyathenaphoto)

Někteří hráči označují své příspěvky hashtagem #CODPARTNER. Mezi tyto hráče patří například Ish Wainright (@mailman24) nebo Kobi Simmons (@kobi_simmons2), kteří ve svých Instagram Stories sdíleli fotografie před stěnou s basketbalovými míči a logem Call of Duty.

Zajímavá je fotografie od Kennedy Chandlera (@kennedyy). Ten totiž sedí před monitorem a PS5, na kterém hraje Call of Duty. Z dostupných záběrů není jasné, o jakou verzi hry se jedná, ale bylo by divné, pokud by hráčům NBA pustili staré CoD:MW2 nebo jinou již uvedenou hru ze série CoD.

Chtělo Activision využít hvězd NBA a vytvořit spekulace? Pokud ano tak se jim to zdá se, podařilo na výbornou. Je otázkou, zda bude následovat nějaké oficiální oznámení nebo snad první gameplay záběry, bylo by to logické, protože dříve leaknuté dokumenty prozrazují, že by k vydání nového Call of Duty, pravděpodobně s podtitulem Modern Warfare 3, mělo dojít už 10. listopadu, jak jsme psali zde.

Informovali jsme vás také o prvních uniklých screenshotech ze hry.

Unikly první screenshoty z letošního Call of Duty. Potvrzují spekulace, že jde o Modern Warfare 3
i Zdroj: Activision

Unikly první screenshoty z letošního Call of Duty. Potvrzují spekulace, že jde o Modern Warfare 3

Zahraniční fóra se začínají plnit galerií uniklých obrázků letošního Call of Duty. Ty jednoznačně potvrzují, že Sledgehammer…

20. 6. 2023 09:30

Ať už je pravda jakákoli, my hráči máme spekulace rádi. Nezbývá než doufat, že se brzy dočkáme dalších detailů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama