XDefiant nepovažujeme za "zabijáka Call of Duty", říká vedení Ubisoftu
i Zdroj: Ubisoft Studio
XDefiant Novinka XDefiant nepovažujeme za "zabijáka Call of Duty", říká vedení Ubisoftu

XDefiant nepovažujeme za "zabijáka Call of Duty", říká vedení Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 6. 2023 12:14

XDefiant připomíná styl Call of Duty, o tom se nemusíme bavit, dokonce obsahuje několik stejných mechanik či herních režimů. Přesto producent hry Mark Rubin nechce slyšet o tom, že by mělo jít o "zabijáka Call of Duty".

Reklama

Když Ubisoft v dubnu spustil uzavřenou betaverzi hry XDefiant, hráči včetně nás byli velmi mile překvapeni, od hry pravděpodobně všichni čekali mnohem méně, a není divu, ta se prakticky od oznámení prezentovala jako “levná arénová střílečka”. Nicméně beta odhalila, že XDefiant klidně může časem konkurovat největším multiplayerovým FPS hrám. Navíc si nešlo nevšimnou podobnosti s Call of Duty, namysli máme především soubojový systém, úpravy zbraní nebo některé herní režimy. To, že hráči často hru přirovnávají ke Call of Duty si všimlo také vedení vývoje XDefiant, kterým se však hlášky typu jak jde o “zabijáka Call of Duty” nelíbí.

Přesto Call of Duty připomíná a připomínat bude, do hry se totiž brzy dostanou systémy jako “killstreak či scorestrike”, prozradil Mark Rubin, producent XDefiant a ex-producent série Call of Duty ve svém tweetu.

XDefiant vyjde v rámci několika měsíců, nejpravděpodobnější bude září. My doufáme, že se do hry znovu podívají stovky tisíc hráčů stejně jako do uzavřené bety, přeci jen jde o free-to-play akci, do které hráči nemusejí nasypat ani korunu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama