Hunger je příběhový horor, který na první pohled připomene Hunt: Showdown
i Zdroj: Good Fun Corporation
Hunger Novinka Hunger je příběhový horor, který na první pohled připomene Hunt: Showdown

Hunger je příběhový horor, který na první pohled připomene Hunt: Showdown

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Hunger vypadá jako velmi ambiciózní survival horor, který nás zavede do 19. století. Ať už sami, nebo s dalšími kamarády, na nás čeká zajímavý příběh a krásný vizuál.

Reklama

Studio Good Fun Corporation, dříve známé jako Black Matter, které si všichni mohou spojit s akční hrou Hell Let Loose, právě představilo svůj nový projekt pod názvem Hunger. Upřímně, už při pohledu na první screenshoty jsem okamžitě viděl podobnost s Hunt: Showdown. 

Hunger je akční survival horor s RPG prvky pro jednoho hráče s možností kooperace, který nás zavede do 19. století, kde svět čelí smrtícímu viru. Hra nabídne více než 100 různých vylepšení ve stromu dovedností a několik střelných zbraní, granátů a ručního minometu. Ty se budou hodit na naší cestě za cílem, kde potkáme několik druhů nepřátel, včetně zombies a nejrůznějších stvůr.

Hunger

Jako přeživší mezi živými se můžete vydat na osamělou cestu, nebo se spojit s dalšími ve dvojicích či trojicích a procházet nebezpečnou krajinou, kde číhají monstrózní bytosti zrozené z morového hněvu, zvané Hunger. Štěstí a dobrodružství čekají na ty, kdo se odváží opustit bezpečí zámku a vydat se do světa po apokalypse.

Hunger vyjde v roce 2025 na PC v předběžném přístupu.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama